Galerie Kabinet Chaos

Galerie Kabinet Chaos, Střítež u Poličky 68

otevírací doba | Otevřeno v den vernisáží, po domluvě na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (+420 602 315 215), termíny výstav a další aktuální informace na www.planeta-chaos.cz.

pořádá | Galerie Kabinet Chaos

Začínáme v půli května výstavou sochařů Marka Rejenta a Marty Hoškové, absolventů Ateliéru veškerého sochařství VŠUP prof. Kurta Gebauera.

V červnu a červenci nás navštíví Terezie Chlíbcová a Petra Pětiletá, které ve své práci reflektují životní touhu po lásce, jež občas vede do slepých uliček, kde to může nebo nemusí být zajímavé. Každá pracuje s několika archetypy ženskosti, které promítnou do site specific orientované prostorové instalace, s expanzí do přírody.

V červenci a srpnu přivítáme manželský umělecký pár Eriku Bornovou a Tomáše Císařovského. Erika inklinovala spíš k sochařské tvorbě, ale v poslední době překvapila velkoformátovými kresbami podmořských květin či osobitými ženskými autobiografickými portréty. Tomáš patří ke špičce české malby a rádi bychom představili jeho „krajinářskou“ tvorbu.

Ke konci srpna a v září bychom chtěli vystavit malířskou tvorbu Adriany Sarnové a sochařská díla Pavly Dundálkové.


Výstavy 2022